Leveringspolitik

FORSENDELSE I DANMARK:
Forsendelsesomkostningerne starter ved 49 DKK. Hvis du bestiller for mindst 500 DKK, tilbyder vi gratis levering til din nærmeste pakkeshop / pakkeboks eller hjemmelevering.

Leveringstid:
Dao, GLS, PostNord Pakkeboks (1-2 dage)
Dao, GLS, PostNord hjemme levering (1-3 dage)

FORSENDELSE TIL EU-LANDE, FÆRØERNE OG GRØNLAND: Forsendelsesomkostningerne starter ved 100 DKK (14 euro). Vi bruger primært PostNord til at sende pakker til pakkeshops / pakkebokse i andre EU-lande, og vi leverer til hjemmeadresser for forsendelser til Færøerne og Grønland. Den typiske leveringstid er 3-7 dage. Bemærk, at leveringstiderne kan tage nogle ekstra dage for visse europæiske lande.

"TOLD OG MOMS / AFGIFTER" FÆRØERNE OG GRØNLAND: Når du handler i Welive's webshop og sender til Færøerne og Grønland, opkræves der ikke dansk moms. Priserne vises korrekt, hvis du vælger det rigtige land, når du handler i Welive's webshop eller når du tilføjer leveringsadressen ved kassen.


"TOLDFRIT" I WELIVE* BUTIKKER: Vi tilbyder toldfri shopping for lande uden for EU i alle vores Welive* butikker. Tjenesten er 100% digital og leveres af Pie Vat. Det betyder, at du får det toldfri link og kode i butikken og kan få refunderet din moms via Pie Vat-appen, når du ankommer til din hjemmedestination.