Refusionspolitik

Varer, du ønsker at returnere, skal sendes til:

WELIVE
Ø. Skibelundvej 47A
6600 Vejen
Mærk: Retur

Login to our RETURN PORTAL eller du kan sende en e-mail til am@welive.shopping 

- Vi accepterer kun pakker, der sendes direkte til adressen.

 Fortrydelsesret:

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du modtog din vare. Hvis du har bestilt flere varer i én ordre, men de bliver leveret separat, løber fristen fra den dag, du modtager den sidste vare.

Fristen betyder, at du har 30 dage fra modtagelsen til at informere os om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet:

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at returnere én eller flere varer, selvom de blev købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne tilbage, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering:

Når du har informeret os om, at du ønsker at fortryde dit køb, har du 5 dage til at returnere varen til os. Du skal betale for returforsendelsen, og du er ansvarlig, hvis der sker skader under transporten.

Varens tilstand ved returnering:

Hvis varen har mistet værdi, fordi du har brugt den på en måde, der ikke var nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, kan du kun modtage en delvis tilbagebetaling. Det beløb, du kan få tilbage, afhænger af varens kommercielle værdi, og i nogle tilfælde kan det betyde, at du kun får fragtomkostningerne tilbage.

Indsæt hvis relevant: Vi anbefaler, at du returnerer varen i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsprisen:

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er faldet i værdi, vil vi fratrække det beløb, du er ansvarlig for.

Vi vil refundere alle betalinger, vi har modtaget fra dig, inklusive leveringsomkostninger (dog gælder dette ikke ekstra leveringsomkostninger i tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsmetode end den billigste standardlevering, vi tilbyder), senest 14 dage efter den dag, vi modtager din meddelelse om fortrydelse.
Vi vil refundere pengene med samme betalingsmetode, som du brugte til købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde refusionen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du fremlægger dokumentation for, at du har returneret den.

Du kan også fortryde dit køb ved at underrette os og levere det personligt til den ovenstående adresse efter forudgående aftale.

Fortrydelsesret ved erhvervskøb.

Fortrydelsesretten gælder ikke for virksomheder.